Alfons Banda Tarradellas

Girona 1944.  Quimic, trajectòria professional a l’ensenyament, docència i direcció de centres. Fundador i president de la Fundació per la Pau (1983- 2011) ara n’és patró i coordinador del Comitè Internacional.  Vicepresident de la Junta de Goverrn de l’ICIP.

6 Respostes per a “Alfons Banda Tarradellas”

 1. Bon dia, no tinc aquí el teu correu.

  Algunes coses que comentàvem abans sobre els think tanks,

  jo diria que en anglès les idees es creen.

  En tot cas, val la pena donar un cop d’ull a això: http://ca.wikipedia.org/wiki/Think_tank

 2. […] docente Alfons Banda  señala que “al final, si no hay grandes argumentos que justifiquen el uso de la violencia llegaremos a la pura verdad de que estamos defendiendo intereses materiales y, por lo tanto, desde este momento la aplicación de la violencia pierde argumentos. Sin embargo […]

 3. enric canet Says:

  Alfons, et trobarem a faltar…

 4. Amic Alfons, he sapigut la noticia de la teva mort, llastima de persona tan entranyable, la mort no perdona a ningu i amb sap molt greu no sapigue de tu en la teva vida avans de aquesta tristra noticia .
  Descansa amb pau.

  Solament vui diros que l´Alfons era un amic de LLANÇA del estiu quand anaben a fer pesca submarina, eram tres jovenets , tu,al Juan Maria i jo.

  Ma recordo que al teu pare era director de la radio de Girona sino recordo malament i tenia una moto Llambretta i venia cada fi de semana de Girona a Llança.
  Dexo far molt anys……

  Quins temps per recordar.
  Sincers pesams a la teva familia.

  Juan Castells Iturrate

 5. L’Alfons Banda era el meu professor de química en el curs 1974-75, d’ell em ve l’interès per la ciència per més que la meva professió hagi seguit un altre camí. Erem uns marrecs de quinze anys i ell, des del primer moment ens va tractar com adults. Ens va educar en el respecte, la justícia i la llibertat i, per sobre de tot, en la responsabilitat del nostres actes i les nostres decisions. Sovint faig servir algun comentari seu per referir-me a aquests temes. Quaranta anys després segueixo profundament agraït al seu mestratge

 6. Jo al vaig conexa a Llança a on passaba al estius teniam uns 15/16 feiant molta pesca submarina , eram molt amics i conexia molt bé als sus pares.R.I.P.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: